Terug5 maart 2024

Tips voor het kiezen van het perfecte tafelblad voor jouw café

Is het de hoogste tijd om het interieur van jouw café onder handen te nemen? Bijvoorbeeld omdat je na vele jaren succes met een ander concept aan de slag gaat? Of omdat je op korte termijn de sleutels van een nieuw café in ontvangst mag nemen? En omdat je daardoor het hele interieur van A tot Z aan moet pakken? Een van de keuzes die je dan moet maken, is de stijl en de kleur van de tafelbladen. Kun je daar de nodige hulp voor gebruiken? Geen zorgen. Om je daar wat verder mee te helpen, hebben we een paar handige tips voor je op een rijtje gezet. Wie weet start je op korte termijn al een keer met het doen van de nodige inkopen.

Kies voor een slijtvast en makkelijk te onderhouden materiaal

Je denkt er misschien niet zo snel over na. Maar de tafelbladen bij jou in het café krijgen in de loop van de tijd aardig wat te verduren. Klanten leggen er hun telefoon op, warme dranken worden neergezet en het blad wordt na ieder bezoek weer grondig schoongemaakt. Kies daarom altijd voor een materiaal dat zowel slijtvast is als makkelijk te onderhouden is. En kies je ook nog eens voor een krasvast materiaal? Dan ziet het blad er op lange termijn nog steeds even goed uit.

Heb je al eens nagedacht over de kleur van het tafelblad?

Maar ook de kleur van het tafelblad is een belangrijk punt van aandacht. Dit bepaalt voor een erg groot deel de uitstraling - en dus ook de sfeer bij jou in het café. Lichte kleuren staan er over het algemeen bekend om voor een ruimtelijk gevoel te zorgen. Dus heb je een wat kleinere ruimte ter beschikking? Dan zijn kleuren zoals (gebroken) wit en beige een erg slimme investering. Verdiep je online alvast in alle kleuren en texturen en ontdek zo erg snel waar je voorkeur het meest naar uitgaat.

Maak het jezelf gemakkelijk en start online met het shoppen

Start je het liefste zo snel mogelijk met het upgraden van je eigen café? Dit hoeft niet te betekenen dat je daar altijd een bezoek voor hoeft te brengen aan een groothandel. Items voor het interieur - zoals de tafelbladen - shop je namelijk eenvoudig en snel online. Dankzij het enorm brede assortiment met meerdere kleuren en materialen, is er voor ieder denkbaar interieur een passend aanbod.