Welkom bij Opcafegaan

de grootste horecawebsite van Vlaanderen met focus op cafés! Sinds 2012 zijn wij dé gids voor iedereen die op zoek is naar de beste cafés en horecazaken van Vlaanderen. Maar we bieden meer dan alleen cafés! Onze uitgebreide gids bevat ook tal van brasseries, cocktailbars, clubs, bistro's en restaurants,…

Ons verhaal begon in 2009, toen we het idee kregen om een website op te richten die alle leuke cafés en horecazaken in Vlaanderen zou verzamelen. Nu, meer dan 10 jaar later, zijn we uitgegroeid tot de grootste horecagids van Vlaanderen met focus op cafés en met meer dan 13.000 horecazaken op ons platform. We willen onze bezoekers een complete ervaring bieden, waarbij ze kunnen genieten van de beste horecazaken die Vlaanderen te bieden heeft. Onze passie voor gezelligheid en lekker eten en drinken heeft ons geholpen om deze mijlpaal te bereiken.

Opcafegaan voor de horecaondernemer

In de loop der jaren hebben we onze focus verder uitgebreid naar het ondersteunen van de horeca. Dit via 'Opcafegaan Verified’ voor promotie van je horecazaak in jouw buurt, en via de sleutel-op-deur horecawebsites van 'Opcafegaan Premium'. Daarnaast ondersteunen we horeca ook met onze 'Garçon, de gratis QR-menukaart met online bestelsysteem'.

Bij Opcafegaan draait alles om gezelligheid. We willen een plek zijn waar iedereen zich thuis voelt, of je nu een horecaondernemer bent of een doorgewinterde horecabezoeker of gewoon op zoek bent naar een leuke plek om te ontspannen met vrienden.

We zijn er trots op dat we kunnen bijdragen aan de bruisende horecascene van Vlaanderen en we hopen dat je met onze gids de perfecte plek vindt om op stap te gaan!

Help jij onze community mee groeien?

Ook jij kan bijdragen tot het succes en de groei van onze community. Hoe? Door leuke adresjes toe te voegen of door reviews te schrijven van de plekken waar jij bent geweest. Doe je mee?