Terug1 januari 2024

Bar management: gescheiden bestel- en betaalsystemen zorgen voor tijdverlies en uitdagingen

Partnerartikel - In de bruisende wereld van cafés en uitgaansgelegenheden, waar elk moment telt, staan ondernemers voor talloze operationele hindernissen die de vlotte gang van zaken kunnen verstoren:

  • Een van de meest prangende kwesties is het gescheiden beheer van bestellingen en betalingen. In veel gevallen worden deze afgehandeld door afzonderlijke systemen. Vooral tijdens piekuren, wanneer de bar vol staat en het personeel in de weer is, kan deze scheiding leiden tot chaos en kostbaar tijdverlies.

  • Een bijkomend struikelblok doet zich voor in horecazaken waar met wisselend personeel wordt gewerkt. Het beheer van de kassa en het afrekenproces door wisselend personeel kan een delicate en tijdrovende taak zijn. Het risico op fouten en inefficiënties ligt altijd op de loer.

Possy: De complete mobiele kassa- en betaaloplossing

Te midden van deze uitdagingen schiet Possy te hulp, als een veelomvattende kassa- en betaaloplossing voor de horecasector, specifiek gericht op cafés en nightlife. 

Het kernprobleem van gescheiden bestel- en betaalsystemen wordt aangepakt door een geïntegreerde mobiele bestel- en betaaloplossing te bieden. Met een intuïtieve touchscreenkassa kunnen bestellingen en betalingen op één plek (zowel front als back) worden afgehandeld, waardoor de financiële efficiëntie wordt verhoogd en onnodig kostbaar tijdverlies wordt vermeden, zelfs op de drukste momenten.

Voor horecaondernemingen met wisselend personeel levert Possy een gestroomlijnde oplossing. Met functies zoals personeelsaanmelding en het aangeven van een startkassa wordt het beheer van de bedrijfsprocessen vereenvoudigd, waardoor de focus kan verschuiven van administratieve rompslomp naar het bieden van uitstekende service aan gasten.

Werken met Possy is simpel voor jou en je personeel
Je geeft de bestelling en betaalwijze in op het toestel en alles wordt geregistreerd in de backoffice van de kassa en afgerekend. Het toestel met touchscreen kassa is overzichtelijk, snel én aanvaardt alle kaart- en smartphone betalingen zoals Bancontact, Payconiq, kredietkaarten, Google & Apple Pay,…

Possy gaat verder dan een conventioneel kassasysteem door te voorzien in technologische opties zoals:

  • een cloud bonnenprinter

  • tafelschikking of wachtrekening

  • closed loop betalingen met clubkaarten.

Dit alles, verankerd in een 100% Belgische betaalterminal en kassasoftware, stelt ondernemers in staat om flexibel en kostenefficiënt te opereren. De technische service staat hierdoor ook dichter bij de eindklant met instant oplossingen.

In tegenstelling tot andere kassa’s betaal je met Possy slechts een eenmalige kassa licentie. De hardware kan je huren of kopen naargelang het budget. U krijgt gratis toegang tot de rapportagetool en je kan zelf jouw producten en prijzen aanpassen.  

Kortom, Possy biedt niet alleen een antwoord op de huidige problematiek in de horecasector, maar opent ook de deur naar een gestroomlijnde, efficiënte bedrijfsvoering met oog voor zowel financiële als operationele aspecten. 

Meer weten? Ontdek de mogelijkheden van Possy op www.possy.be en breng jouw horecazaak naar nieuwe hoogten. 

Wilde Westen, Concertzaal Kortrijk, Kinky Star, jeugd & muziekcafé Gent, Bar des Amis, sfeercafé Brussel en JO-AN, club Antwerpen is slechts een kleine greep uit de groeiende groep horecazaken die beroep doen op Possy. Jouw zaak binnenkort ook?

Opcafegaan biedt bedrijven, organisaties en overheden toegang tot het netwerk van Opcafegaan. Om hun visie, ideeën en oplossingen te delen met de Opcafegaan-community. Guestflow is verantwoordelijk voor de inhoud.