Verified, verhoogt jouw online zichtbaarheid én trekt meer klanten aan.

In De Groene Poort

Nu open

Ben jij de zaakvoerder?

Laat weten waarom je zaak het bezoeken waard is.

Claim deze zaak

Voorzieningen

  • Terras
  • Buitenspeeltuin
  • Rolstoelvriendelijk

Openingsuren
Nu open

maandag11:00 - 22:00
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
donderdagGesloten
vrijdag11:00 - 22:00
zaterdag11:00 - 22:00
zondag11:00 - 22:00

Stel een vraag

Heb je een vraag voor de uitbater? Stel ze hieronder en we sturen ze door.

In de buurt van In De Groene Poort

Foto van De Vrede
Vandaag open
Foto van Baar 28
Nu open
Foto van De Cam
Nu open
Foto van Cafe Stuivenberg
Nu open
Foto van JANE'S Lunchbar
Nu gesloten
Foto van Wok Garden
Nu open
Foto van ' t Prinske
Nu gesloten
Foto van Jona
Nu open
Jona
2.08 km
Bekijk meer zaken in de buurt

Tony
Nog nooit zo onvriendelijk bediend als in dit 'restaurant', door de dames des huizes neem ik aan. Inderdaad, een schande. Dat dit vandaag nog kan! Toen ik thuis kwam, stelde ik bovendien vast dat de dame des huizes me twee euro te weinig heeft teruggegeven (ik kon/mocht? alleen met cash betalen!?). "U bent niet van hier", was het laatste wat de dame ons nog wist te zeggen.

11 maanden geleden

nadine
Uitbaatster is vals, oneerlijk en uitermate onbeschoft. Sluiten die handel, een regelrechte schande voor het Pajottenland en Vlaanderen in het algemeen.

2 jaar geleden

Linda
Nog nooit zo onbeschoft behandeld geweest. Eerst geen vispannetje dan weer wel. De drank kreeg je toen het eten op was. Friet was in de prijs. Puree moest je betalen. Campari orange met of zonder fruitsap dezelfde prijs. De rekening werd ongevraagd op de tafel gesmeten. Het dienstmeisje was het huilen nabij. Zoiets zou stande pede gesloten moeten worden. Wist niet dat heksen nog bestaan.

5 jaar geleden

Yves
Een zeer onbeleefde mens ze is het niet waard om een zaak te runnen ,als je de voorgaande opmerkingen leest weet je al genoeg zelf het personeel die soms helpen altijd andere zoal de ruitenwassers het zijn altijd andere wand ze zien hun geld niet en worden behandeld als slaven dus mensen gaat op een ander vraagt het desnoods aan de gebuurte

7 jaar geleden

Xavier
Fou ! Inderdaad een streekheks! We waren een groep van acht personen na een (zeer mooie) wandeling. Agressivité immédiate et continue. Nous sommes partis avant de pouvoir nous asseoir, de bazin heeft met razernij de deuren achter ons gesloten, et nous sommes allés boire un verre au café De Vrede en face, avec un accueil aimable.

8 jaar geleden

annick
gisteren met een groep van 8p na een wandeling zeer onbeschoft verwelkomt (verkeerde woord). 1p heeft zelfds een vol glas bier in zijn gezicht en op zijn hemd gekletst gekregen door de waardin zelf !! komt dat tegen ! prijs/kwaliteit en eten kunnen we niet beoordelen, want we waren daar rap weg uitteraard. zie dat je je bord over je hoofd gekieperd krijgt. ze lokken de klanten met een bord \' streekbieren \' maar in dit geval was het een streekwijf.

9 jaar geleden

Rose
Heel slechte ervaring verleden jaar. Daar aangekomen moest mijn broer dringend naar het toilet, (rolstoelpatient) We wilden op het terras plaatsnemen (wat zo goed als leeg was) allemaal gereserveerd zei Mevrouw. We zaten nog niet op de door Mevrouw aangewezen plaats of we moesten al bestellen zonder kaart gezien te hebben. Mijn broer was nog altijd in het toilet, daar moeten gaan vragen wat te drinken en eten. We hadden geen keus allemaal dan maar mosselen genomen. Het gereserveerde terras is gans de tijd zo goed als leeg gebleven. Mensen met een hond zijn daar van armoe moeten vertrekken. We hadden wel medelijden met de dienster die Franstalig was maar goed haar best deed, ook al was dat mens op van de zenuwen door die arrogante bazin. Dat was wel éénmalig zo nog nooit niet behandeld geweest.

10 jaar geleden

Brigitte
Mooie streek om te wandelen en heel weinig tavernes om nog na te sudderen. Dan ga je binnen en word je arrogant behandeld en ver buiten gesmeten met mijn 2 brave en aangelijnde honden. Ik moest in de hoek zitten en mijn pannekoek werd op mijn tafel gesmeten. Nooit meer!

10 jaar geleden

Dounia
Tijdens onze wandeling in deze mooie streek wilden we met onze 3 kinderen een pannenkoekje eten en iets drinken. Alles verliep goed. Plaatsje op terras, vriendelijke bediening, tot we vroegen of de prijs van een halve liter water (€5,50) op onze afrekening wel klopt. De dienster zegt dat ze het binnen eens zal navragen (geen prijs voor een halve liter op de kaart). De eigenares stuift naar buiten spreekt ons zeer onvriendelijk aan en eist haar geld. We zijn verbouwereerd en onze kinderen ook. We proberen haar tot rede te brengen, maar niets baat. De sfeer aan onze tafel zit onder nul. De pannenkoek heeft niet gesmaakt! Hier keren we nooit meer terug!

10 jaar geleden

Karen
Zeer slechte ervaring gehad. Bij het afrekenen werden we zeer bruusk buitengestuurd, desondanks de matige drukte kregen we te horen dat de betaling \\'ewa rapper\\' moest omdat er nog mensen aan het wachten waren. Dit ondanks de goede fooi. Ik raad deze plaats met zeer onvriendelijke eigenares aan niemand aan.

10 jaar geleden

;