Schenk je horecazaak een Premium website!

Als eigenaar van een café, restaurant of bar ben je bekend met de hectiek van de horecawereld. Het is al een hele klus om je zaak soepel te laten draaien, laat staan om tijd vrij te maken voor het bouwen en onderhouden van een website.

Gelukkig is er Opcafegaan Premium. Met dit online uithangbord van je horecagelegenheid zet jij je zaak op de digitale kaart!


Spaar tijd en €€€ uit met onze flexibele website oplossing

Met vier gratis aanpassingen per jaar, inclusief subdomein en keuze uit eigen kleurenpalet, bieden we jou de flexibiliteit en het gemak dat je verdient!

Scoren in Google én in Opcafegaan

Val op in Google en geniet van extra zichtbaarheid bij de jaarlijks 700.000 bezoeken op opcafegaan.be. waardoor je  zaak nóg meer in de spotlight staat! Maak indruk online. Start vandaag met onze professionele websiteoplossing voor jouw zaak!   


Je horecazaak professioneel vertegenwoordigd

In zes pagina’s brengen we jouw verhaal. Geschreven door ervaren copywriters. Mét aandacht voor je sterke punten zodat klanten naar je zaak lokken, kinderspel wordt!

Aantrekkelijke online menukaart

Wat doet 70% van de horecabezoekers alvorens ze een zaak bezoeken? Op zoek gaan naar online info zoals wat er te eten en drinken valt in de zaak. Dankzij onze interactieve menukaart, laat jij je websitebezoekers al wegdromen naar die lekkere cocktail, biertje of gerechtje.


Start vandaag met onze Premium Website!

Wil je graag een persoonlijke uitleg of heb je een extra zetje nodig? Geen probleem! Laat je e-mailadres achter en wij helpen je persoonlijk verder.