Frankrijk - Bourgogne * Chardonnay
Frankrijk - Bordeaux-Graves*Sauvignon Blanc)
Frankrijk - Loire*Sancerre
Italie - Piemonte*Barbera
Frankrijk - Lussac-Saint-Emilion
Met snipperajuin , peterselie en mierikswortel
Flinterdunne plakjes runsvlees met parmezaanse kaas & rucola
Bordje met salade , grijze garnalen , tomaat , ei , cocktailsaus
supplement frieten : 2.50 €
supplement frieten : 2.50 €
supplement frieten : 2.50 €
supplement frieten : 2.50 €
peperroom / champignonroom : 3.00 € Provencale,béarnaise,hofmeesterboter : 3.50 €
Entrecôte , wit blauw Belgisch gerijpt 4 maanden , +/- 350 gr
sausen : peper / champignon : 3.00 € provençale , béarnaise : 3.50 €
Stoofpotje van kip , balletjes en champignons
Gemalen mager rundsvlees , ajuintjes ,augurkjes en mayonaise
Gehaktballetjes met heerlijk gekruide verse tomatensaus
Rundsvlees in donker bier gestoofd , met appelcompote
Malse lapjes kalfstong in een lekkere Madeirasaus
(frietjes inbegrepen)
(frietjes inbegrepen)
(frietjes inbegrepen)
Salade met warme geitenkaas , honing , spek en grannysmith appeltjes
Salade met gebakken scampi's , gemarineerde kippenblokjes en stukjes ananas
salade met gebakken spekreepjes en gemarineerde kippenblokjes
Salade met gebakken scampi's en spekreepjes
Salade met sneetjes Schotse gerookte zalm en grijze noordzeegarnalen
Salade met gebakken spekreepjes , broodcroutons , gebakken aardappeltjes en bovenop een spiegelei
Tomaat gevuld met royale portie grijze noordzeegarnalen
saus : peper / champignon : 3.00 € provençale , béarnaise : 3.50 e
extra frikandel : + 2.00 €
Bak je vlees , zelf , naar eigen wens op een verwarmde steen. 2 warme sauzen naar keuze