Ook te krijgen met havermelk +0,50 ct.
kan ook met havermelk +0,5 ct.
natuurlijke, gezonde infusies en thees samengesteld door herboriste Annelies van Kruidbar.
Belgische oldskool limonade van vroeger in 6 smaken van nu: appelsien-vanille, pompelmoes-ananas, citroen-framboos, citroen-gember , natuurlijke cola zónder artificiële karamel of fosforzuur , cola zero - fijn voor de lijn, geen suiker
puur en artisanaal én immens lekker!
geen bier, wel limonade met heel sterke gembersmaak van Franklin
premium gefermenteerde kombuchathee, gebrouwen met natuurlijke en biologische ingrediënten. Laag in suiker, alcoholvrij. In 4 smaken: gember-citroen, mandarijn-anijs, munt-lavendel, cassis
ijskoud en zeer verfrissend appel-gembersap met verse kruiden
Vraag naar de smaken van het moment!
Airen – Sauvigon Blanc 2020. Bodega de Pinoso Alicante Pinoso bevindt zich in het westelijk deel van de provincie Alicante op een hoogte van 600m boven zeeniveau en ligt op zo’n 50 km van Murcia en Alicante. Voornaamste agrarische activiteiten zijn wijn, olijfolie en amandelen. La Bodega de Pinoso werd in 1932 opgericht om de wijnboeren van het dorp een gemeenschappelijke vinificatieruimte te geven. Er waren in die tijd verschillende wijnboeren die er tegenop zagen om te investeren in noodzakelijke vernieuwing. De commercialisatie kon dan ook gegroepeerd worden. In de neus neemt de Airen de bovenhand met een heerlijke frisse florale neus met accenten van citrus en frisse groene appel. Verrassende fraîcheur en dito aciditeit. Al de wijnen op onze kaart worden gecreëerd door wijnboeren die zowel in de wijngaard als in de kelder geen hulpmiddelen van synthetisch-chemische origine gebruiken. Kijk op ons bord voor natuurlijke suggestiewijnen!
Monastrell 2019 Bodega de Pinoso Alicante . Fraaie, licht gekleurde rosé van de typisch Spaanse druif monastrell. Fris en zuiver met tonen van rijp zomerfruit als aardbei en framboos. Prima dorstlesser en zeer terrasproof! Al de wijnen op onze kaart worden gecreëerd door wijnboeren die zowel in de wijngaard als in de kelder geen hulpmiddelen van synthetisch-chemische origine gebruiken. Kijk op ons bord voor natuurlijke suggestiewijnen!
Montepulciano 2016 Cantine d’Orsogna. Abruzzo Cantina Orsogna is gelegen in het groene hart van de Abruzzen. Deze streek ligt ten oosten van Rome. Dit wijndomein ligt in een gebied dat de “Andere Abruzzen” genoemd wordt daar het omgeven is door hoge bergen en verschillende nationale parken waar wolven en beren thuis zijn. Deze streek is een combinatie van het warme Italië en een hooggebergte waar in de winter de bergen met sneeuw bedekt worden. Door deze uitzonderlijke biotoop met vele bronnen is het drinkwater dat hier bovengehaald wordt één van de zuiverste van het land. Monocépage Montepulcianodruiven worden zeer selectief gebruikt voor een maceratie van sap en schil gedurende 14 dagen op 25-28°C. Nadien rijpt de helft van de wijn gedurende 4 maanden op eik en de andere helft op inox om een mooie balans te krijgen tussen evolutie door aëratie enerzijds en zeer geconcentreerd fruit anderzijds. Enorme diep donkere kleur waar je niet doorheen kijken kunt. De neus geeft diep rood zwart fruit met accenten van cacao. Het smakenpalet is bijna niet te beschrijven: een intens kruidig amalgaan van specerijen allerhande, versmolten tannines en een heerlijke finish van amandelen en kaneel... een feest in de mond. Al de wijnen op onze kaart worden gecreëerd door wijnboeren die zowel in de wijngaard als in de kelder geen hulpmiddelen van synthetisch-chemische origine gebruiken. Kijk op ons bord voor natuurlijke suggestiewijnen!
Azienda Agricola Corvezzo – Veneto Azienda Agricola Corvezzo ligt in vogelvlucht zo’n 40 km ten noordoosten van Venetië. In het platteland van Treviso ligt het dorpje Cessalto, omgeven door de rivieren Piave en Livenza. Deze streek is vanuit de Romeinse tijd gekend om zijn vruchtbaarheid. De wijnactiviteiten van de Corvezzo familie gaan terug tot het begin van de 20e eeuw. De huidige eigenaar Renzo en zijn vrouw Miriam worden door hun beide kinderen bijgestaan om het 140 ha grote domein op een zo ecologisch mogelijk manier uit te bouwen. Deze mousserende wijn onderging een tweede natuurlijke fermentatie op fles zonder toevoeging van een dosage, brut zero dus. Opvallend bij deze frizzante is een zeer mooie aciditeit, dito citrustoetsen én... een heel mooi flesje! Al de wijnen op onze kaart worden gecreëerd door wijnboeren die zowel in de wijngaard als in de kelder geen hulpmiddelen van synthetisch-chemische origine gebruiken. Kijk op ons bord voor natuurlijke suggestiewijnen!