Lekkere brasserie! De chef is van Pools/Marokkaanse komaf dus thuis in allerlei keukens. De sfeer is laid back, in de late uurtjes wordt er al eens wat muziek gedraaid.
De kaart is typisch voor een brasserie: redelijk wat opties voor biertjes. Qua eten is er een lunchkaart met kleinere gerechten zoals soep, croques en omelet (denk maar aan de donderdagse markt), en een grotere kaart met de Vlaamse standards (stoofvlees, steak) maar ook mosselen, lamsfilet (seizoen), goulash, salades en een grote keuze aan eigenwijze lasagnes.
Het publiek is opvallend cosmopolitisch: de Ibis die 100m verder is gelegen en heel wat bedrijfsklanten heeft, stuurt vaak mensen in deze richting.
Lekkere brasserie! De chef is van Pools/Marokkaanse komaf dus thuis in allerlei keukens. De sfeer is laid back, in de late uurtjes wordt er al eens wat muziek gedraaid.
De kaart is typisch voor een brasserie: redelijk wat opties voor biertjes. Qua eten is er een lunchkaart met kleinere gerechten zoals soep, croques en omelet (denk maar aan de donderdagse markt), en een grotere kaart met de Vlaamse standards (stoofvlees, steak) maar ook mosselen, lamsfilet (seizoen), goulash, salades en een grote keuze aan eigenwijze lasagnes.
Het publiek is opvallend cosmopolitisch: de Ibis die 100m verder is gelegen en heel wat bedrijfsklanten heeft, stuurt vaak mensen in deze richting.